Siirry pääasialliseen sisältöön
"Future you" - vie meitä kohti huomista

Työsi osana UPS:n tiimiä on saada maailma toimimaan paremmin. Tämä on jokaisen yhteinen tavoite UPS:llä. Joka päivä henkilöstömme vastaa tavaroiden, varojen ja tiedon siirtymisestä yli 200 maassa ja alueella. UPS on maailman johtava logistiikka-alan yritys ja lentoyhtiömme on yksi maailman suurimmista. Maailmanlaajuisesti vaihtoehtoisilla polttoaineilla toimiva ajoneuvokantamme on suurin, mihin tahansa toimialaan tai paikkaan verrattuna.

UPS on noussut vaatimattomasta pyörälähettifirmasta miljardien dollarien liikevaihtoon ja globaaliksi suuryritykseksi. Tiimimme on edelleen keskittynyt auttamaan asiakkaiden lähetysten liikkumista – nopeammin, älykkäämmin ja paremmin kuin koskaan ennen.

Kulttuurimme

Millaista on olla töissä UPS:llä? Olemme ylpeitä rehellisyydestä, tiimityöstä ja palvelusta. Sitoudumme innovaatioon, turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen. UPS:llä kaikki on suunniteltu niin, että se auttaa sinua parhaaseen työsuoritukseen. UPS:n henkilöstö on ahkeraa, yhteistyöhaluista ja yritteliästä. Kuulostaako tutulta? Sovit joukkoon mainiosti.

Tässä on muutamia asioita, jotka erottavat UPS:n työantajana:

  • Olemme monimuotoinen, yhdenvertainen työpaikka, jossa jokaista arvostetaan hänen ainutlaatuisen osaamisensa takia
  • Sijoitamme maailmanlaajusesti yli 500 miljoonaa dollaria joka vuosi henkilöstömme koulutukseen ja kehittämiseen
  • Kehitämme palvelukulttuuria tukemaan yhteisöjä, joissa elämme ja työskentelemme
Teknologia ja innovaatio

Maailmalaajuisesti UPS:llä on käytössä toimialan kehittyneimpien ratkaisujen teknologiat. Päivitämme lentokoneita uusimpaan teknologiaan, kehitämme ajoneuvojen liikennöintiä tehostavaa tietokoneverkkoa, ja annamme kuljettajillemme toimialan parhaat laitteet ja teknologian. Sitoudumme innovaatioon ja kehitykseen kaikessa, mihin ryhdymme. UPS sijoittaa yli miljardi dollaria informaatioteknologiaan joka vuosi. Tämän sitoutumuksen ansiosta UPS:n henkilöstö voi muuttaa tapoja, joilla koko maailma tekee liiketoimintaa.